Φωτια Μαρτινο - Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ... : Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί.

Φωτια Μαρτινο - Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ... : Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί.. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία.

Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί.

Εννέα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και πέντε άξονες δράσης ...
Εννέα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης και πέντε άξονες δράσης ... from www.in.gr
Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48. Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46.

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (19/6) στο μαρτίνο φθιώτιδας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου στη φθιώτιδα στα όρια με την βοιωτία. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας.

Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ...
Κορονοϊός: Στα 2.800 τα νέα κρούσματα - 192 διασωληνωμένοι ... from polispost.com
Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, πρόλαβαν να αποβιβαστούν οι 48. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση.

Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας.

Ελικόπτερο Erikson απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στο ...
Ελικόπτερο Erikson απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στο ... from tvstar.gr
Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου στη φθιώτιδα στα όρια με την βοιωτία. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έριχνε νερό και από αέρος, πυροσβεστικό. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έριχνε νερό και από αέρος, πυροσβεστικό. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές για να τελειώσει άμεσα η καταστροφική της. Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Του ανταποκριτή μας από το. Κίνηση στα διόδια της τραγάνας και στο μαρτίνο από drone. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook